Eiere i protest mot Tesla:

Norsk Tesla-stunt går viralt

Protesten til eierne vekker oppsikt internasjonalt.

SULTESTREIKET: En gruppe misfornøyde Tesla-kunder fra Norge gjennomførte en sultestreik i protest mot problemer de hevder de opplever med bilene - nå har de fått internasjonal oppmerksomhet. Video: KameraOne, ONS 2022, NRK. Reporter: Magnus Paus Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prøv et pro-medlemskap for bare 1 krone første måneden og få tilgang til de viktigste sakene og en rekke medlemsfordeler

Flere Tesla-eiere fra Norge har gått sammen for å protestere mot Tesla. Eierne hevder å oppleve problemer som Tesla ikke retter opp i.

Tesla-eierne gjennomførte nylig en sultestreik for å rette fokus mot det de mener er manglende oppfølging fra bilprodusentens side.

Sultestreiken har nå fått internasjonal oppmerksomhet. Se mer i videoen over!

Flere ferske videoer på Elbil24


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.