Best pris på bilprodukter

Prissjekk: De beste black week-tilbudene på bilprodukter

Vi har tatt en runde i nettbutikker med bilrelaterte produkter på jakt etter ekstra gode tilbud.

TILBUD: De fleste butikker har ekstra gode tilbud denne uka. Under finner du noen eksempler på hva du kan spare penger på. Foto: Pål Joakim Pollen
TILBUD: De fleste butikker har ekstra gode tilbud denne uka. Under finner du noen eksempler på hva du kan spare penger på. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prøv et pro-medlemskap for bare 1 krone første måneden og få tilgang til de viktigste sakene og en rekke medlemsfordeler

(Elbil24): Du skal være god om du ikke har fått med deg at det denne uka er såkalt «black week» i mange butikker.

Egentlig er det fredag som er selveste Black Friday, men her til lands har konseptet blitt noe utvannet med årene. Nå er det mange som tjuvstarter allerede fredagen før med «black week» – ja, det finnes også de som lar hele november være en «black month» med spesialtilbud.

Du kan nok ikke regne med å få kjøpe en ny bil med heftig rabatt under black week, men det finnes nok av butikker som selger bildeler og -rekvisita, barnestoler, takbokser, ladekabler, verktøy og den slags, og som også kjører ekstra gode tilbud denne uka.

Under har vi samlet en god håndfull slike butikker der vi ser på noen av deres beste black week-tilbud.

Før vi går i gang, tipser vi deg om å kryssjekke prisene mot tjenester som Prisjakt og Prisguiden. At en butikk har en viss type utstyr med -40% rabatt betyr ikke at de nødvendigvis er billigst av alle – det kan jo bare være at de hadde ganske høye priser fra før.

Bildeler.no

Denne nettbutikken ser ut til å lansere et nytt tilbud hver dag hele uka med begrenset varighet.

Hele uka, til og med lørdag, gis det 20 prosent rabatt på alle bremsedeler, altså skiver, klosser, calipere, ABS-følere og den slags. Dette tilbudet ble lansert allerede på søndag.

Mandag kom et nytt tilbud som varer til og med tirsdag, altså bare i to dager. Da gis det 20 prosent rabatt på poleringsmaskiner fra anerkjente Rupes. Her kan det med andre ord være lurt å sjekke innom flere ganger i løpet av uka om du er på jakt etter noe i deres sortiment.

Bilpleiekongen

Også hos Bilpleiekongen er det mulig å gjøre kupp denne uka. Her er noen eksempler:

 • Opptil 67% rabatt på høyttrykksspylere fra Ava. Vi har tatt stikkprøve på noen av prisene og de tilsvarer de rimeligste vi finner på Prisjakt.
 • Opptil 50% rabatt på ekstralys
 • Minst 30% rabatt på Autoglym-produkter
 • Opptil 39% rabatt på poleringsmaskiner fra Rupes og opptil 40% rabatt på Shinemate
 • 40% rabatt på bilpleieprodukter fra Chemical guys

Bilpleiekongens black week-tilbud finner du her.

BilXtra

BilXtra har både nettbutikk og fysiske butikker rundtom i landet. Deres black week-tilbud varer hele uka og inkluderer blant annet følgende:

 • 50% rabatt på vindusviskere fra Bosch
 • 25% rabatt på ladekabler fra Harting
 • Tilbud på Kenwood multimediaspiller med CarPlay (DMX5020DAB) til 3999,-. Det er 500 kroner rimeligere enn det rimeligste vi fant på Prisjakt.
 • Tilbud på Strands Siberia SR LED bar - satt ned fra 2799 til 1299,-, og på Strands Diamond LED bar - satt ned fra 4529 til 2199,-.

I tillegg finnes tilbud på mikrofiberkluter, hansker, poleringssett og annet. Tilbudet på BeSafe Izi Flex i-Size-barnestolen til 3299,- i fargen cloud melange finner du også andre steder – og den kan fås enda rimeligere om du går for den sorte utgaven.

BilXtras black week-tilbud finner du her.

Eurodel

Eurodel ser ut til å være blant de få som faktisk venter til selveste Black Friday med tilbud i år, altså fredag 25. november.

Jula

Jula er en butikk med et ganske rikholdig sortiment, men også bil-relaterte produkter er å finne i kjedens mange butikker. Som JulaClub-medlem (gratis) kan du få black friday-tilbudene allerede før selveste fredagen.

Blant annet får du en Ryobi One+-håndstøvsuger med batteri og lader til 799 kroner (600 kr avslag) som kan være kjekk å bruke i bilen, en Bahco 2250 kg garasjejekk til 1699 kroner (800 kroner rabatt) og pipenøkkelsett i 201 deler til 799 kroner (700 kroner rabatt).

Jula har også tilbud på en Hamron 10A-batterilader for å lade 12V-batteriet til 599 kroner (300 kroner rabatt), du får 500 kroner avslag på startbooster fra samme produsent (799,-) og nesten 40% rabatt på en topakning med støttebukker, som er satt ned fra 1299 til 799 kroner.

Alle Julas black week-tilbud finner du her.

Skruvat

Også Skruvat ser ut til å ha dagstilbud gjennom hele uka. Det er utvalgte produkter med typisk 15-40 prosent rabatt og ikke alle i én kategori eller den slags.

Mandag er det tilbud på alt fra verktøysett for bremsekaliperstempel til snøskrape, så det kan brått være noe helt annet i morgen.

Skruvats black week-tilbud finner du her.

Thansen

Thansen slår også på stortromma denne uka med en rekke tilbud:

 • 40% rabatt på alle Autoglym-produkter
 • 25% rabatt på bilbatterier fra Exide (hvordan du sjekker ditt bilbatteri kan du se i denne artikkelen)
 • 25% rabatt på en rekke ladekabler
 • 20% rabatt på takstativer fra Thule
 • 40% rabatt på vindusviskere fra Bosch
 • Flere tilbud på sykkelstativ og takbokser
 • … og mer til

Thansens black week-tilbud finner du her.

Vianor

Vianor byr på gratis sjekk av startbatteriet under black week, som kan være kjekt om det er en stund siden du kjøpte nytt 12 V-batteri. Dette skrev vi om forleden dag.

Vianor gir også halv pris på hjulstillingskontroll og 20% rabatt på utvalgte dekk, blant annet fra Nokian og Goodyear. Merk at dette ikke nødvendigvis er rimeligere enn de laveste prisene vi fant da vi sjekket prisene på de beste vinterdekkene (for abonnenter) tidligere i høst.

Det informeres dessuten om at lokale Vianor-avdelinger har tilbud på utgående produkter, men at utvalget da vil variere.

Sjekk selv

Det er selvsagt mange andre butikker som selger bilrelatert utstyr – for eksempel finner du tilbud på elbilladeren Zaptec Go hos flere store aktører som Elkjøp, Elektroimportøren og Power, som alle tar rett under 5800 kroner for denne, omtrent en tusenlapp under det man betaler til vanlig.

Butikker som Obs Bygg og Komplett byr for eksempel på ting som høyttrykkspylere, der flere av dem er på tilbud denne uka.

Om du vet hva du er på jakt etter, anbefales det som sagt en tur innom Prisguiden eller Prisjakt for å sjekke priser.

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.