Quiz:

Prøv Elbil24s romjulsquiz!

15 spørsmål fra bilens verden.

15 SPØRSMÅL: Klar for en runde med quiz? Kom igjen a - det er premie og greier! Foto: Pål Joakim Pollen
15 SPØRSMÅL: Klar for en runde med quiz? Kom igjen a - det er premie og greier! Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prøv et pro-medlemskap for bare 1 krone første måneden og få tilgang til de viktigste sakene og en rekke medlemsfordeler

(Elbil24): Det er sikkert ikke den første quizen du tar i jula og neppe den siste, men den eneste som kan gi deg et årsabonnement på Elbil24 Pro i premie, det er vi rimelig sikre på.

Under finner du 15 elbilrelaterte spørsmål du kan kose deg med de neste minuttene. Alle som fullfører quizen får mulighet til å legge igjen e-postadressen sin og være med i trekningen av et årsabonnement på Elbil24 Pro til en verdi av 690 kroner.

Lykke til!

Oppdatert: Vi har nå trukket en vinner – gratulerer til Roar, som da fikk ett års medlemskap i Elbil24 Pro. Du må selvsagt gjerne prøve quizen allikevel, men premiene er da allerede delt ut.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.