Skoda Vision 7s Concept

Se hva Skoda har gjort med sin nye modell

Ny konseptbil byr på flere smarte løsninger og stor plass. Perfekt for Norge?

Skissene av Skodas nye konseptbil viser et romslig kjøretøy med plass til syv passasjerer og en baby plassert i midten av de fremste seteradene. Denne løsningen får Skoda mye oppmerksomhet for. Foto: Skoda.
Skissene av Skodas nye konseptbil viser et romslig kjøretøy med plass til syv passasjerer og en baby plassert i midten av de fremste seteradene. Denne løsningen får Skoda mye oppmerksomhet for. Foto: Skoda. Vis mer
Publisert

Få ferske Elbil24-saker rett i innboksen. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå

(Elbil24): Skoda går nye veier i sin splitter nye konseptbil Vision 7s. Designerne har tegnet inn muligheten for et barnesete integrert i midtkonsollen - midt mellom første og andre seterad.

Dette viser Skoda selv frem i en pressemelding.

Denne barnesete-løsningen er foreløpig ikke å oppdrive i noen av bilene i dagens marked - verken hos Skoda eller andre bilmerker.

Skjermer og ryggsekker

Løsningen er innovativ og interessant, all den tid Skoda gjerne er kjent for å være folkelige og litt ujålete. I presentasjonen av den nye konseptbilen avsløres det imidlertid flere luksuriøse og praktiske detaljer.

Baksiden av forsetene er utstyrt med underholdningsskjermer - til glede for passasjerene på andre og tredje seterad.

Konseptbilen Skoda Vision 7s har - som navnet tilsier - syv seter. Det betyr at opptil fem passasjerer får glede av skjermene på baksiden av forsetene.

Hvorvidt bilen kommer med syv seter som standard eller om dette blir valgfritt, gjenstår å se. Det å tilby en midtre seterad med kun to seter er noe spesielt premiummerkene tilbyr for økt komfort.

Flytter rattet til siden

Baksiden av de nevnte forsetene vil i tillegg til multimediaskjermene ha integrerte ryggsekker, uten at Skoda går nøyere inn på om dette er typiske lommer eller faktiske ryggsekker.

Bilen fremstår uansett romslig og praktisk og skal komme med to forskjellige modus: En for kjøring og en for avslapning.

I sistnevnte modus flyttes rattet til siden samtidig som de to fremste seteradene skyves bakover.

Tanken er at dette skal gi fører og passasjerer bedre romfølelse og komfort.

  • Har du sett denne?
Elbil24 er blant de første i verden som har fått tatt den nye, store SUV-en EV9 i nærmere øyesyn. Video: Bjørn Eirik Loftås Vis mer

- Passer Norge

Det er altfor tidlig å si når - eller om - en produksjonsklar bil blir tilgjengelig for kunder. De fleste av Skodas tidligere konseptbiler har imidlertid sett dagens lys.

Direktør Thomas Meiner i Skoda Norge sier til TV 2 - som også har omtalt Vision 7s - at bilen vil by på fleksible interiørelementer og helt nye funksjoner. Meiner mener dessuten at bilen vil passe nordmenn godt.

- Vi gleder oss veldig til å følge med på denne konseptbilen, og se hvordan den videreutvikles og etter hvert treffer det norske markedet. Funksjonaliteten og romsligheten er rett og slett en gavepakke for store deler av Skodas målgruppe, sier Meiner til TV 2.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.