Nio Nomi

Se tabben som fikk oss til å le

Vi snakker med stemmeassistenten Nomi.

I alle Nios biler sitter stemmeassistenten Nomi. Hun kan gjøre mye rart, men det er ikke alt hun forstår … Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prøv et pro-medlemskap for bare 1 krone første måneden og få tilgang til de viktigste sakene og en rekke medlemsfordeler

(Elbil24): Selv om de fleste nye biler har muligheter for å gi kommandoer med stemmen, er det få bilprodusenter som gir stemmeassistenten så prominent plassering som Nio.

Den er nemlig viet et helt eget «ansikt» på toppen av dashboardet, som snur seg mot den som snakker, og som snakker tilbake når man spør om noe.

I videoen over kan du se oss spørre Nomi om en håndfull ting – få også med deg slutten, der det bare blir rot. Det gjør det for så vidt oftere enn videoen gir inntrykk av, bare for å ha understreket det.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.