Recharge:

Senker prisen på hurtig- og lynlading

Var dyrest da vi sjekket priser sist – nå er Recharge blant de billigste.

Med rundt 3000 ladepunkter har Recharge Norges største ladenettverk. Nå senkes prisene kraftig. Foto: Recharge
Med rundt 3000 ladepunkter har Recharge Norges største ladenettverk. Nå senkes prisene kraftig. Foto: Recharge Vis mer
Publisert

Prøv et pro-medlemskap (fra 29 kroner) og få tilgang til de mest omfattende sakene og en rekke medlemsfordeler

(Elbil24): – Vi har vært gjennom en turbulent og usikker tid det siste halvannet året med først økte strømpriser og deretter økte kostnader for både innkjøp og installasjon av ladestasjoner, vedlikehold og drift. Det førte til at ladeprisene steg i 2022 og i starten av 2023. Tidligere i sommer gjorde lavere strømpriser at vi kunne senke prisen med 50 øre. Nå mener vi tiden er inne for ytterligere en prisnedgang, og vi er glade for å kunne gi våre kunder en lavere pris fra og med i dag, sier Stian Mathisen i Recharge.

Da Elbil24 sjekket prisene på lynlading i forrige uke, var det nettopp Recharge som var dyrest, med en pris på 7,49 kroner per kWh. Fra i dag av senker selskapet prisene ganske kraftig – ned til 5,99 kroner per kWh for lynlading og 5,49 kroner for hurtiglading (<= 50 kW). I Nord-Norge er prisene 50 øre under det igjen.

Med disse prisene ville Recharge ha vært nest billigst etter Tesla da vi sjekket prisene før helga og har da en lavere pris enn både Mer, Kople, Ionity, Eviny, E.On og Circle K.

Recharge hevder å ha Norges største ladenettverk, med 3000 ladepunkter fordelt på 400 ladestasjoner rundtom i Norge.

Også Mer har senket prisene siden vi sjekket før helga. Nå koster lynlading 6,99 kr/kWh – ned 20 øre.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.