Nissan Ariya:

Senker prisene

Nissan Ariya kan nå fås inntil 63.000 kroner rimeligere.

Publisert

Prøv et pro-medlemskap for bare 1 krone første måneden og få tilgang til de viktigste sakene og en rekke medlemsfordeler

(Elbil24): Det ble en vanskelig start for Nissan Ariya da den ble lansert i fjor – ikke fordi det var noe feil med bilen, men fordi produsenten rett og slett hadde store leveringsproblemer.

Det ser ut til å ha løsnet nå.

- Vi har fått en forbedret leveringssituasjon og er glade for å kunne redusere prisene på Ariya, sier Anders Mamen-Lund, sjef for Nissans norske avdeling, i en pressemelding.

Nå kutter Nissan prisen på Ariya. Foto: Fred Magne Skillebæk
Nå kutter Nissan prisen på Ariya. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer

Nå kan Mamen-Lund friste med priskutt fra 41–63.000 kroner avhengig av utstyrsmodell. Innstegsmodellen får dermed en pris på 379.800 kroner pluss leveringsomkostninger.

Vil du ha varianten med det store batteriet (87 kWh) og e-4orce firehjulstrekk, starter den på 487.700 kroner, altså under momsgrensa. Den topputstyrte Evolve+-utgaven, med 388 hk og 0–100 på 5,1 sekunder lander på 585.400 kroner.

De fleste utstyrsvariantene kan dessuten leveres kjapt, med mindre man har behov for å skreddersy bestillingen.

Vi i Elbil24 har kjørt Ariya ved flere anledninger, som er en bil vi har fått et solid inntrykk av. Blant annet har vi kjørt på glattisen med e-4orce-utgaven, og vi har kjørt den i flere sammenligningstester:

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.