Rens av bilseter

- Ser ut til å være rene røverkjøpet

Maken til rengjøring har vi sjelden vært vitne til. Bare se på vannet etter en runde i bilsetene.

Vi renser setene i bilen med Bissell SpotClean Pro. Reporter/video: Pål Joakim Pollen. Vis mer
Publisert

(Elbil24): Sommeren nærmer seg slutten og for mange kan den ha gått utover setetrekkene i bilen. Norgesferie, lange kjøreturer og overnatting i bilen har stått på agendaen for mange - og det setter sine spor.

Det samme gjør hverdagen om den inneholder spising og drikking i bilen, møkkete unger eller kanskje en firebent venn.

Forhåpentligvis er ikke dine bilseter like skitne som setene i bilen til reportasjeleder Pål Joakim Pollen i Elbil24, men det kan godt være at du vil bli forbløffet allikevel. For maken til rengjøring har vi sjelden vært vitne til. Bare se på vannet etter en runde i alle sju setene.

I videoen i toppen av artikkelen kan du se hvordan Bissel SpotClean Pro fungerer. Vi er imponerte.

Få mer ut av Elbil24!
Bli medlem (fra 29,-) og få tilgang til de mest omfattende sakene og en rekke medlemsfordeler.

- Vi synes denne er vel verdt de 2000 kronene den koster. Det var nesten sjokkerende å se hvor mye skitt den klarte å dra ut av bilsetene, og vi kan nesten ikke vente med å ta en runde med sofaen og putene på terrassen, sier Pollen.

Dette produktet kommer naturligvis ikke uten konkurrenter – blant annet finnes det lignende produkter fra Kärcher. Modellen SE 2 Car skal blant annet være godt egnet til rengjøring i bil, men er fysisk noe større/tyngre og koster i overkant av 3000 kroner.

Hele testen kan du lese her (for medlemmer):

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.