Tesla Tequilla:

Skal det være en flaske Tesla?

Aprilspøken fra 2018 er blitt en realitet, men fås nå kun på "bruktmarkedet".

Flaske med stativ: Flasket er formet som et lyn, som igjen er et tegn for elektrisitet. Foten er derfor løs, og kun ment som et stativ. Foto: Tesla
Flaske med stativ: Flasket er formet som et lyn, som igjen er et tegn for elektrisitet. Foten er derfor løs, og kun ment som et stativ. Foto: Tesla Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du husket å melde deg inn i Elbil24 PRO? Det gir tilgang til de beste sakene, og en rekke gode medlemsfordeler.

(Elbil24:) Aprilspøken fra 2018 om Teslaquila er nå blitt en realitet. På sine nettsider har de lagt ut Tesla Tequila for salg til en pris på 250 dollar per flaske.

Men det er ingen grunn til å forsøke bestille. De ble nemlig utsolgt allerede første dag.

Det er heller ikke første gang Tesla legger ut det som må anses å være urelevante varer for salg. I fjor la de ut korte shorts bukser til salgs som et pek til alle investorer som gikk short på Tesla-aksjen, de som veddet på at kursen skulle gå ned. Greia var at kursen fortsatte å vokse, og Elon Musk gjorde peket ved å legge ut «extra short shorts» for salg.

Nå er det altså aprilspøken fra 2018 som settes til livs.

Bruktmarkedet

Markedet lot seg ikke be to ganger, og allerede etter første dag ble varen merket med tomt på lager. Samtidig står det merket at leveranser først skal begynne sent i 2020. Markedet for videresalg har heller ikke latt vente på seg, for flere av de som har sikret seg et eksemplar har allerede lagt dem ut for videresalg.

En av de rimeligste som er å finne på ebay er priset til rundt 1000 dollar, men da får du kun tomflasken og stativet.

Ønsker du innholdet i tillegg, så er stiveste pris som er å finne på ebay lagt ut til 35.800 norske kroner.

Skal det være en flaske Tesla?

Gult signal

Som bildene viser er flasken formet som det gule lynet man finner i alle smarttelefoners utvalg av tegn for bruk i meldinger og annet. For at lynet skal kunne settes fra seg forsvarlig har de gjort et designgrep ved å lage et stativ av aliminium der lynet kan settes oppi.

Tesla har naturligvis ikke tenkt å gjøre alkohol til et forretningsområde, men ved å lage et produkt som dette får Tesla omtale gjennom et markedsstunt som direkte bekostes av betalingsvillige entusiaster, og medier som Elbil24 som skriver om det.

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.