BMW iX Flow

Skifter farge ved å trykke på en knapp

BMW iX Flow gir oss et forsmak på hva vi kan forvente i fremtiden!

SKIFTER FARGE OG MØNSTER: BMW gir oss en forsmak på hva vi kan forvente en gang i fremtiden. Video: BMW Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Under årets store elektronikkmesse CES i Las Vegas, viste BMW fram konseptbilen iX Flow. Det spesielle med denne spesialutgaven av bilen vi nylig gav meget gode skussmål her på Elbil24, er at overflaten består av et sjikt med elektronisk blekk, som gjør at bilen kan endre gråtone - og eventulet mønster.

Teknikken er bygget på e-ink, den samme som man blant annet finner i lesebrett, der en side «fryses» så snart den er oppdatert. Det brukes altså kun strøm idet gråtone og mønster endres på iX Flow.

Det er lett å tenke seg at man i fremtiden for eksempel kan legge på tekst, som firmanavn og firmaopplysninger, logoer etc. Men når dette eventuelt kommer på markedet, er foreløpig ikke kjent.

Se videoen øverst!

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.