MG Marvel R:

Slår av 50.000 kroner

Nå får du Luxury-utgaven til 364.000 kroner.

KUTTER PRISEN: Med et prisdropp på 50.000 kroner fremstår Marvel R som et meget godt kjøp. Foto: Bjørn Eirik Loftås
KUTTER PRISEN: Med et prisdropp på 50.000 kroner fremstår Marvel R som et meget godt kjøp. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prøv et pro-medlemskap (fra 29 kroner) og få tilgang til de mest omfattende sakene og en rekke medlemsfordeler

(Elbil24): Vi skal ikke lenger tilbake enn til august der MG sist kuttet prisene. Da var det snakk om den eldste modellen, ZS EV, hvis pris ble senket med 25.000 kroner. Kampanjen skulle opprinnelig vare ut september, men er nå blitt forlenget til ut året, ifølge bransjenettstedet Bilbransje24 (krever innlogging).

Nå melder samme nettsted at MG senker prisene på Marvel R. Både den tohjulsdrevne Luxury-utgaven og den firehjulsdrevne Performance-utgaven får et prisdropp på 50.000 kroner, som betyr at de nå koster henholdsvis 376.090 og 419.990 kroner, inklusiv frakt og leveringskostnader.

Dessuten gis det kampanjerente på 2,99 prosent og vinterhjul på kjøpet.

Marvel R Performance imponerte oss da den kom for drøye halvannet år siden, der vi langt på vei antydet at dette brått var markedets beste SUV-kjøp. Vi ble også imponerte da vi kjørte performance-utgaven i rekkeviddetest i november i fjor, for selv i temperatur på 5–8 grader havnet den bare 8 kilometer bak den oppgitte WLTP-rekkevidden på 370 kilometer.

Hittil i år er det registrert snaue 400 Marvel R i Norge, viser tall fra elbilstatistikk.no. Som merke er imidlertid MG det desidert mest populære blant de kinesiske, og har en andel på rundt 60 prosent blant de kinesiske merkene hittil i år.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.