Snø i september

Snøvarsel: - Legg om nå om du skal kjøre her

Snø på Haukelifjell og flere andre fjelloverganger har ført til glatte veier. Meteorologene anbefaler vinterdekk over fjellet i Sør-Norge.

HUSK PÅ: Før du legger om til vinterhjul, er det noen ting du bør sjekke. Video: Jamieson Pothecary Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prøv et pro-medlemskap for bare 1 krone første måneden og få tilgang til de viktigste sakene og en rekke medlemsfordeler

(Elbil24):

I et oppdatert gult farevarsel mandag skriver Meteorologisk institutt at det ventes perioder med sludd og snø på enkelte fjelloverganger i Sør-Norge helt fram til onsdag morgen.

De deler blant annet et bilde av Sognefjellet, som er kledd i snø. Haukelifjell var på et tidspunkt stengt fordi det var så glatt at trafikken måtte vente til det ble saltet.

Vegvesenet meldte senere mandag ettermiddag om vanskelige kjøreforhold over fylkesvei 51 Valdresflye på grunn av snø.

– Trafikanter som skal kjøre denne strekningen må benytte vinterdekk. Sjekk vær og føreforhold før du legger ut på tur, skriver Vegtrafikksentralen øst.

Ifølge Yr er alle fjellovergangene åpne mandag ettermiddag, trass i problemene med snø og glatte veier.

Det er sendt ut gult farevarsel om snø i høyfjellet i Sør-Norge.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.