Tesla-rabatt:

Spar ytterligere 30.000 på ny Tesla

Enda litt mer å spare på «ny» Tesla Model Y og 3, ved å velge utstillingsmodeller.

RABATT: Tesla har senket prisene på mange av sine inventar-modeller, som er praktisk talt ubrukte og kan leveres kjapt. Foto: Skjermbilde
RABATT: Tesla har senket prisene på mange av sine inventar-modeller, som er praktisk talt ubrukte og kan leveres kjapt. Foto: Skjermbilde Vis mer
Publisert

Prøv et pro-medlemskap for bare 1 krone første måneden og få tilgang til de viktigste sakene og en rekke medlemsfordeler

(Elbil24): Det kom nærmest som et sjokk på de fleste da Tesla senket prisene dramatisk på Model 3 og Model Y i midten av januar, med et prisfall på opp til 120.000 kroner. Det har nok fått mange til å vurdere en Tesla som sin neste bil.

Inventar-biler

Om man går inn på Teslas nettsider for å bestille en bil, blir man samtidig presentert med en mulighet for å sjekke ut inventar-bilene.

Dette er typisk biler som har gått mindre enn 50 km, og som da er biler som ikke har blitt solgt, for eksempel dersom kjøperen har trukket seg i siste liten eller at den kun har vært brukt til utstilling i Teslas lokaler.

Som regel er prisen på disse bilene de samme som når man bestiller dem via konfiguratoren, men en fordel er at man kan få disse bilene utlevert i løpet av få dager, kontra det å vente i månedsvis om man går for en nyprodusert bil – særlig om man allikevel hadde planer om gå for samme farge, interiør, felger og den slags.

Enkelte av dem er demo-biler som har blitt brukt til prøvekjøring, men de har da mer enn 50 km på telleren.

Kutter prisen

De siste dagene har Tesla kuttet prisene på inventarbilene rundtom i Europa – Norge inkludert. Det er kun på Model 3 og Model Y det er rabatter, og det ser definitivt ut til å være et flertall av performance-modeller som er rabatterte.

I inventarlisten finnes det flere Model 3 og Model Y-eksemplarer der man får en rabatt på over 30.000 kroner kontra det å bestille dem som helt nye. Demobilene, som da gjerne har gått noen tusen kilometer, er det enda større rabatt på.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.