Mest sett på Finn.no:

Spesiell Tesla til 2 millioner mest sett på Finn.no

Ingen bilannonser ble sett mer enn denne.

SPESIELL: Denne Teslaen er den mest sette bilannonsen på Finn.no i 2019. Foto: Karmøy Bilsenter
SPESIELL: Denne Teslaen er den mest sette bilannonsen på Finn.no i 2019. Foto: Karmøy Bilsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du husket å melde deg på nyhetsbrevet vårt?

(Elbil24): De fleste kjenner seg antagelig igjen, når vi sier det er god underholdning i å surfe rundt på finn.no. Det er heller ikke objektene man faktisk er interessert i å kjøpe som blir viet mest oppmerksomhet.

Det kommer tydelig frem av årets toppliste fra finn.no.

På topp-ti listen er det en bolig til 70 millioner på første plass, en yacht til 277 millioner på andre, før vi igjen finner en bolig – mer moderat denne gangen – til 22 millioner i Trondheim.

Den første bilen

Helt oppe på fjerdeplass finner vi listens første bil, og det er en elbil – av det sorte slaget. Det er Karmøy Bilsenter som har lagt ut bilen for salg, en Tesla Model S, som er ombygd for den siste reise. Begravelsesbilen fikk 303.288 visninger i den tiden annonsen lå ute.

Det er bygget om fire slike biler, og vi har solgt tre av dem, forteller Jan Erik Naley fra Karmøy Bilsenter. Bilene blir kjøpt som ordinære biler, før de skippes til en ombygger. Her deles bilene opp og forlenges med rundt 85 centimeter, før de blir innredet til kundenes spesifikasjoner. Begravelsesbyrået Jølstad er en av de som har sikret seg en slik bil.

En Tesla som dette er bare en av mange biler de har på tilbudslisten, men den er på ingen måte den som selges mest, forteller Naley.

Selv innen begravelsesbiler er det noen større aktører som har mulighet for å tenke litt mer på nisjemarkedene enn andre, og som dermed kan forsvare å legge noe mer penger ned i bilparken enn andre. Bilsenteret forteller på sine nettsider at de lanserer neste generasjon begravelsesbiler med elektrisk drift og hybrid-teknologi under mottoet «Miljø hele veien».

Den noe spesielle Teslaen er priset til 1.999.000, men fikk likevel altså 303.288 visninger, og var med dette den mest sette bilannonsen. Videre på topp-ti listen finner vi ytterligere tre biler. På femte plass er en Rolls Royce Silver Shadow til 890.000 kroner, mens en heftig ombygd Toyota Land Cruiser ble syvende mest sette annonse. Den siste bilen på topplisten ble en 2004-modell Lamborghini Gallardo, som var priset til 991.618 kroner.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.