Volkswagen ID.3

Starter rett under 400.000

Nå har importøren avslørt prisene på nye ID.3.

NY UTGAVE: ID.3 har fått et mer sporty utseende og klarer opptil 55 mil med den største batteripakka. Foto: VW
NY UTGAVE: ID.3 har fått et mer sporty utseende og klarer opptil 55 mil med den største batteripakka. Foto: VW Vis mer
Publisert

Prøv et pro-medlemskap for bare 1 krone første måneden og få tilgang til de viktigste sakene og en rekke medlemsfordeler

(Elbil24): Med over 14.000 solgte eksemplarer har ID.3 vært en suksess for Volkswagen i Norge.

Sist måned viste produsenten frem 2. generasjon av den populære folkebilen, og nå har importøren Harald A. Møller avslørt prisene på den nye utgaven.

KAMELEON: Avhengig av lyset, skifter lakken farge. Video: Steinar A. Danielsen / Elbil24 Vis mer

To batteripakker

ID.3 vil selges med to ulike batteripakker på henholdsvis 58 og 77 kWh. ID.3 Pro, som da kommer med den minste batteripakka, vil få en startpris på 394.900 kroner inklusiv frakt og levering i Oslo. Den har da en oppgitt WLTP-rekkevidde på 425 km.

Legger du på 60.000 kroner, altså til 454.700 kroner får du ID.3 Pro S. Der er batteriet altså vesentlig større, som gir en WLTP-rekkvidde på 555 km.

– ID.3 har vært en storselger i Norge helt siden lansering. Vi har all grunn til å tro at den nye generasjonen ID.3 kommer til å treffe markedet vårt godt, og bidra til å konvertere enda flere norske bileiere til elbilister. ID.3 er en topp moderne elbil med lang rekkevidde, til konkurransedyktig pris, sier Thomas Meiner, direktør for Volkswagen personbil i Harald A. Møller AS.

Interiøret i nye VW ID.3. Foto: VW
Interiøret i nye VW ID.3. Foto: VW Vis mer

Flere forbedringer

Første utgave av ID.3 kom i 2020, og i denne facelift-utgaven har Volkswagen gitt bilen et mer sporty utseende, med en ny støtfanger med luftinntak på ytterkantene. Dette reduserer også luftmotstanden, som er med på å forbedre rekkevidden.

Det er også gjort endringer innvendig – en 12" infotainment-skjerm er nå standard, og Volkswagen har gjort endringer på materialvalget i bilen som skal gi et økt kvalitetsinntrykk.

Det kan synes som at Volkswagen følger blant annet Mercedes med såkalte «functions on demand», altså abonnementstjenester for enkelte funksjoner i bilen.

ID.3 kommer i syv ulike fargevarianter – i videoen over kan du se fargen Dark Olivine, som endrer fargenyanser etter lyset.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.