Tesla Supercharger:

Store planer: Vil la deg se kino og spise middag mens bilen lader

Teslas planlagte ladestasjon vil ta lading av elbiler til et helt nytt nivå.

To Tesla-er står til lading ved Petaluma Supercharger i California. Om Elon Musk får viljen sin, kan Tesla snart tilby kino og restaurant til ladende kunder. Foto: Justin Sullivan/Getty Images
To Tesla-er står til lading ved Petaluma Supercharger i California. Om Elon Musk får viljen sin, kan Tesla snart tilby kino og restaurant til ladende kunder. Foto: Justin Sullivan/Getty Images Vis mer
Publisert

Få ferske Elbil24-saker rett i innboksen. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå

(Elbil24): Det har gått rykter om den spennende ideen en stund, men nå ser det ut til at Tesla går inn for å gjøre alvor av planene:

Elon Musks teknologiselskap planlegger en stor og fremtidsrettet ladestasjon som blant annet vil tilby kundene restaurant og drive-in-kino.

Tanken er å heve ladeopplevelsen for Tesla-eiere - og øvrige elbilister med tilgang til Tesla superladere. Tesla har som kjent åpnet ladenettverket sitt i senere tid.

To filmlerreter

De siste planene innebærer at det skal bygges en ladestasjon - av Tesla kalt Supercharger - i et område mellom Santa Monica Boulevard og Orange Drive i Los Angeles, California.

Hvis alt går etter planen for Tesla, vil Hollywood Supercharger bygges på en 500 kvadratmeter stor tomt. Ladestasjonen vil ha huse 34 ladepunkter, hvorav 29 av dem vil være Teslas kraftigste lynladere (V3).

Det mest spektakulære er imidlertid ikke selve laderne, men de øvrige fasilitetene. Nettstedet Insideevs skriver at de offisielle dokumentene viser at Tesla ønsker to filmlerreter som kan sees fra både ladepunktene og restauranten.

Denne Tesla-funksjonen har sine fordeler! Video: Øivind Lie Jacobsen / Elbil24 Vis mer

Restauran på taket

Restauranten vil ligge i en to-etasjers bygning og ha sitteplasser innendørs og på taket. Her vil man også finne toaletter og andre fasiliteter.

Det er Twitter-brukeren MarcoRP som trolig var først ute med informasjon om Tesla-planene. Som du kan se under har han delt detaljerte skisser som skal vise hvordan Tesla ønsker å bygge den nye ladestasjonen:

MarcoRP har også delt et dokument som skal gå ytterligere i dybden på Teslas planer. Les mer her.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.