Wuling Bingo

Superbillig elbil med innebygde sengeplasser

Perfekt feriebil for to som reiser på budsjett?

UT PÅ TUR: Med integrerte madrasser blir det enkelt å legge seg i bilen når man er på tur. Ilustrasjon: Liuzhou Wuling Motors Co Ltd
UT PÅ TUR: Med integrerte madrasser blir det enkelt å legge seg i bilen når man er på tur. Ilustrasjon: Liuzhou Wuling Motors Co Ltd Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prøv et pro-medlemskap for bare 1 krone første måneden og få tilgang til de viktigste sakene og en rekke medlemsfordeler

(Elbil24): Det er tøffere økonomiske tider i stort sett alle markeder, og mange elbilprodusenter har nå større fokus på å produsere mindre og rimeligere biler.

Elbil24 har omtalt en rekke av nyhetene, deriblant BYD Seagull, Honda N-Van EV og ikke minst ID.1 fra Volkswagen. Vi har også tidligere skrevet om denne billigbilen fra Wuling, som kan være på vei til Europa på sikt.

Og dersom Wuling først etablerer seg her, vil nok helt sikkert Bingo også bli aktuell. Dette er en ny og langt mer forseggjort elbil fra billigmerket, som for øvrig er et samarbeidsprosjekt mellom de kinesiske gigantene SAIC Motor (som står bak MG), Liuzhou Wuling Motors Co Ltd og General Motors.

Foto: Liuzhou Wuling Motors Co Ltd

Bingo er imidlertid fortsatt en billig bil, med prislapp som starter på rundt 90.000 kroner i hjemlandet Kina. Og bilen har allerede rukket å bli en suksess der, hele 16.383 eksemplarer fant veien ut til kinesiske eiere i april, skriver Alltomelbil.se.

Modellen kommer med to motoralternativer, på 41 og 68 hestekrefter, og batteristørrelser på enten 17,3 eller 31,9 kWh. Det skal gi rekkevidder på henholdsvis 203 og 333 kilometer - men da målt etter kinesiske standard. WLTP-målingene i Europa ville nok gitt noe kortere rekkevidde.

Hurtiglading fra 30 til 80 prosent batterikapasitet er unnagjort på bedagelige 35 minutter.

Fortsetter etter videoen

SLEEPING KIT: Xpeng G9 kan leveres med en smart overnattingsløsning. I videoen får du se hvordan den fungerer! Vis mer

Bilen måler for øvrig 395 cm i lengden, 171 cm i bredden og 158 cm i høyden, og kan leveres med innebygd luftmadrass i baksetet. Legger man ned seteryggene, har man dermed en kompakt campingbil med to soveplasser - til en svært rimelig penge.

Men merk at ting som 7,25 tommer skjerm foran rattet og 10,25 tommer skjerm i midtkonsoll og fire høyttalere er å regne som ekstrautstyr (to høyttalere er standard). Dersom Bingo kommer til Norge, vil det neppe bli i helt strippet utgave, så forvent at prisene eventuelt blir en god del høyere her.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.