Sverige:

Svenske anmeldte fotoboks

Beskriver hendelsen som drapsforsøk.

En fotoboks på E45 i Sverige fyrte av en så sterk blits at en svensk 75-åring har anmeldt fotoboksen for drapsforsøk. Foto: Google Maps
En fotoboks på E45 i Sverige fyrte av en så sterk blits at en svensk 75-åring har anmeldt fotoboksen for drapsforsøk. Foto: Google Maps Vis mer
Publisert

– Jeg har hatt førerkort i 56 år, og dette er hittil den verste hendelsen i løpet av mine 130.000 mil langs svenske og europeiske veier, skriver en svensk bilist (75) i sin anmeldelse av en fotoboks han ble tatt i.

Mannen beskriver hendelsen som et drapsforsøk og en nær-døden-opplevelse. Det var svenske Östersunds-posten som omtalte saken først.

Svensken passerte i januar en fotoboks på E45 i Bergs kommune i Jämtland, der blitsen lyste opp i det bilen ble fanget på kamera. 75-åringen ble så blendet at han så seg nødt til å bråbremse etter at han fikk en grønn flekk i synsfeltet.

Til Vi Bilägare sier politiet i Östersund at anmeldelsen henlegges fra deres side, og at anmeldelsen på ingen måte påvirker fartsboten.

Mer om

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.