Tesla tilbakekaller 23.000 eksemplarer av Model Y

Har oppdaget en feil på styringen, og feilen kan gjelde 8300 biler i Norge.

Foto: Tesla
Foto: Tesla Vis mer
Publisert

Bli medlem av Elbil24 PRO i dag, og få tilgang til alle de viktigste sakene og en rekke gode medlemstilbud!

(Elbil24): Det har blitt oppdaget en feil på styringen på noen biler som er produsert ved Teslas gigafactory i Kina, som nå gjør at Tesla tilbakekaller hele 23.000 Model Y produsert mellom 16. juni 2020 og 10. november 2021, skriver vårt søsternettsted Dinside.

Så langt har alle Model Y som er blitt registrert i Norge, blitt produsert ved denne fabrikken, men Tesla Norge ønsker ikke å kommentere om «norske biler» omfattes av tilbakekallingen. I så fall kan det dreie seg om rundt 8300 biler.

Tesla har imidlertid en egen side der man kan legge inn bilens VIN-nummer for å sjekke om den blir berørt av tilbakekallingene.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.