Model S Plaid:

Tilbyr oppgradering til nesten 200.000 kroner

Gir en toppfart på 322 km/t.

Nye kalipere er blant flere ting som følger med i Teslas «Track Package», som øker toppfarten på Model S Plaid til hele 322 km/t.
Nye kalipere er blant flere ting som følger med i Teslas «Track Package», som øker toppfarten på Model S Plaid til hele 322 km/t. Vis mer
Publisert

Prøv et pro-medlemskap for bare 1 krone første måneden og få tilgang til de viktigste sakene og en rekke medlemsfordeler

(Elbil24): Få elbiler kan skilte med de samme ytelsene som Plaid-modellen av Tesla Model S, med over 1000 hestekrefter og en 0-100-akselerasjon på bare 2,1 sekunder.

Topphastigheten stopper per nå på 280 km/t, men det betyr ikke at ikke bilen er god nok for mer.

I juni starter Tesla salget av en «Track package» som løfter toppfarten helt opp til 322 km/t.

De færreste av oss vil noen gang oppleve slike hastigheter, og for dem som føler behov for å legge på de siste 42 km/t på toppfarten, har Tesla nå åpnet for å kunne bestille denne oppgraderingen.

Track package består av langt mer enn en software-oppgradering, som selskapet har tradisjon for å tilby andre Tesla-modeller for å bedre akselerasjonen.

Her får du med smidde aluminiumsfelger, baneklare dekk, nye skiver med silisiumkarbid, kalipere smidd i ett stykke med klosser for høy ytelse og bremsevæske for høy temperatur.

Prisene som oppgis er fra 146.050–194.755 kroner og ligger ute i Tesla-butikken.

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.