Verdens mest kjente bilprogram:

Top Gear går elektrisk

Programleder Rory Reid med en elektrisk avsløring til Elbil24.

Avslører: Intervju med Rory Reid, tidligere programleder i Top Gear, nå Top Gear Electric Vis mer
Publisert

Har du husket å melde deg på nyhetsbrevet vårt?

(Elbil24): Top Gear fra BBC er antagelig verdens mest kjente tv-program om bil. Historisk sett har det handlet om hestekrefter fra forbrenningsmotorer, men nå kan dette være i endring.

Under sesongens siste Formel E-løp i New York traff Elbil24 Rory Reid, en av programlederne fra siste sesong. Da han hørte om satsingen Elbil24 har gjort i det norske markedet, hadde han en avsløring å komme med for egen del.

For det allerede kjent at han og medprogramleder, Matt LeBlanc, nå har hoppet av deres roller som programledere for det svært populære tv-showet. Til Elbil24 avslører Reid hvorfor.

Top Gear går nå elektrisk, og Reid skal lede satsingen som rett og slett skal hete Top Gear Electric.

Turbulent tid

Top Gear har som kjent hatt en turbulent tid etter at Jeremy Calrkson ble sparket fra serien, etter en feide med et medlem av produksjonsstaben. Dette gjorde at også Richard Hammond og James May valgte å forlate BBC og TopGear.

Det ble lenge spekulert i hvem som i det hele tatt kunne være i stand til å erstatte denne trioen, frem til Chris Evans ble annonsert som arvtaker – en virkelig «hoppe etter Wirkola»-oppgave.

I februar 2016 ble Rory Reid annonsert som med-programleder, i tillegg til Chris Harris. Chris Evans var den første som trakk seg, og ble da erstattet av Matt LeBlanc. Men etter siste sesong ble det altså kjent at både LeBlanc og Reid ville forlate programmet.

LeBlanc fordi han rett og slett ville bruke tiden sammen med familien, og nå kan altså Elbil24 fortelle at Rory Reid skal blåse liv i en ny satsing – Top Gear Electric.

Satsingen er foreløpig ikke annonsert fra BBC, men jobbingen er allerede i gang. Hør selv hva Reid har å fortelle i videoen du finner i toppen av saken.

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.