Toyota bZ4X:

Toyota bZ4X gikk tom for strøm - slik ble den reddet av Kia EV6

Løsningen er enkel, billig og kjekk å ha om uhellet er ute.

Hva gjør du dersom din bZ4X går tom for strøm? Ringer en venn med Kia! Video: Steinar André Danielsen. Reporter: Fred Magne Skillebæk. Vis mer
Publisert

Prøv et pro-medlemskap for bare 1 krone første måneden og få tilgang til de viktigste sakene og en rekke medlemsfordeler

(Elbil24): Interessen for Toyota bZ4X har vært stor etter Elbil24s mye omtalte rekkeviddeavsløring. Bilen går vesentlig kortere enn hva Toyota lover og mange skuffede kunder har hintet om at de ser på muligheten for å kansellere bilkjøpet.

Toyota jobber i disse dager på spreng for å finne en løsning på problemene knyttet til rekkevidde og forbruk. Bilprodusenten anerkjenner Elbil24s tester og respekterer resultatene, men i et svar på kritikken trekker de også frem at de har et usynlig buffer i bunn på opp mot 8,2 prosent.

Elbil24 tok på ny med seg bZ4X ut på tur for å teste hvor langt bilen faktisk går etter at rekkeviddemåleren viser 0 kilometer. Hvordan det gikk, kan du lese her:

I den anledning tok Elbil24 med seg Kia EV6 som følgebil. EV6 har nemlig en finurlig løsning som kommer til nytte i slike tilfeller.

  • Se videoen i toppen for å se hvordan det hele fungerer!

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.