Brukerundersøkelse:

37 elbiler analysert: Disse eierne er minst fornøyde med kvaliteten

Elbil24s brukerundersøkelse avslører store forskjeller. Hvor fornøyde er egentlig eierne med kjøpet? Her får du svarene!

Tesla Model 3 og Kia EV6 er to populære elbiler i Norge, men eierne av den ene modellen er mer fornøyde enn eierne av den andre. Foto: Steinar André Danielsen
Tesla Model 3 og Kia EV6 er to populære elbiler i Norge, men eierne av den ene modellen er mer fornøyde enn eierne av den andre. Foto: Steinar André Danielsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Enkelte nye elbiler får hard medfart, særlig på punktet om bilen står til eiernes forventninger. Det viser Elbil24s brukerundersøkelse.

Vi ba om elbil-eiernes tilbakemeldinger på en rekke forskjellige egenskaper ved bilene, deriblant om kvalitet og om bilen står til forventningene.

Over 1000 norske elbil-eiere har svart og kommet med sin dom.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.