Brukerundersøkelse:

37 elbilmodeller analysert: Disse eierne er minst fornøyde med kvaliteten

Elbil24s ferske brukerundersøkelse avslører store forskjeller på den opplevde kvaliteten på elbilene. Og hvor fornøyde er egentlig eierne med kjøpet? Her får du svarene!

TESLA-BOOM: Ingen selger flere elbiler i Norge enn Tesla, men ikke alle modellene får like høy score i vår ferske brukerundersøkelse. De er imidlertid ikke alene om å få kritikk. Foto: NTB
TESLA-BOOM: Ingen selger flere elbiler i Norge enn Tesla, men ikke alle modellene får like høy score i vår ferske brukerundersøkelse. De er imidlertid ikke alene om å få kritikk. Foto: NTB Vis mer
Publisert

(Elbil24): Enkelte nye elbiler får hard medfart, særlig på punktet om bilen står til eiernes forventninger. Det viser Elbil24s ferske brukerundersøkelse, der vi ba om elbil-eiernes tilbakemeldinger på en rekke forskjellige egenskaper ved bilene.

Undersøkelsen ble gjennomført i februar 2023, og vi fikk inn mer enn 1000 svar fra norske elbil-eiere.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Intropris

måned
1,- / 1 mnd

Populær

måned
79,- / mnd
år
690,- / 1 år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.