Strømstøtte, april 2023 (for mars)

Dette får du i strømstøtte for mars

Sjekk hva din strømregning ender på med Elbil24s strømstøttekalkulator.

Med Elbil24s strømstøttekalulator kan du regne ut hvordan din sluttregning blir for mars. Foto: Pål Joakim Pollen
Med Elbil24s strømstøttekalulator kan du regne ut hvordan din sluttregning blir for mars. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Prøv et pro-medlemskap for bare 1 krone første måneden og få tilgang til de viktigste sakene og en rekke medlemsfordeler

(Elbil24): En ny måned har passert, og mars ble årets foreløpig rimeligste måned i Sør-Norge, selv om de i Midt- og Nord-Norge måtte betale mer for strømmen denne måneden enn den forrige.

Allikevel ble ikke prisen høy nok til at det blir gitt strømstøtte i Midt- og Nord-Norge for marsforbruket. Som de fleste kjenner til nå, slår denne strømstøtten til dersom snittprisen for måneden blir mer enn 70 øre (eks mva).

Det er for øvrig en ordning regjeringen vil endre på, slik at strømstøtten heller gis time for time:

Mars-måned fikk en relativt flat priskurve fra dag til dag, der det var rett under ei krone som skilte billigste og dyreste dag i Sør-Norge. Dermed ble det heller ingen dager der kilowattimene kostet flere kroner stykket.

Under finner du Elbil24s strømstøttekalkulator, som lar deg beregne hva du får i strømstøtte for mars måned og hvordan den totale regninga, inklusiv nettleie, blir seende ut til slutt:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.