Brukerundersøkelse

Disse eierne vil ikke anbefale elbilene sine til andre

Store forskjeller på topp og bunn i vår undersøkelse.

Hvis du eier en bil du er særlig fornøyd med, øker sjansen for at du vil anbefale den til andre. Vår undersøkelse viser store forskjeller mellom de forskjellige modellene. Illustrasjonsfoto: Bjørn Eirik Loftås
Hvis du eier en bil du er særlig fornøyd med, øker sjansen for at du vil anbefale den til andre. Vår undersøkelse viser store forskjeller mellom de forskjellige modellene. Illustrasjonsfoto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

(Elbil24): Vi vet at de aller fleste som velger elbil vil aldri gå tilbake til bensin- eller dieselbil. Samtidig er det store forskjeller i hvor tilfredse vi er med bilen vi har kjøpt, og ikke minst: Sannsynligheten for vi vil anbefale den til andre.

Vil du anbefale andre å kjøpe denne bilen? Det var ett av spørsmålene vi stilte, da vi i februar gjennomførte vår årlige brukerundersøkelse blant norske elbil-eiere. Vi fikk inn mer enn 1000 svar, og har allerede hatt ute flere saker (se lenkesamling nederst).

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.