Disse elbil-eierne er minst fornøyde med setene

Skal du på langtur i bil, bør du sitte godt. Vi spurte over 1000 norske elbil-eiere hva de mente om setene bilene sine. Her ser du resultatet!

TESTER: Setekomforten er viktig for deg som kjører mye. Og vi må naturligvis ikke glemme dem som sitter i baksetet. Foto: Bjørn Eirik Loftås
TESTER: Setekomforten er viktig for deg som kjører mye. Og vi må naturligvis ikke glemme dem som sitter i baksetet. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

(Elbil24):

Det er ganske stor variasjon om hva folk mener om elbilene sine. Det viser Elbil24s ferske brukerundersøkelse, der vi ba om elbil-eiernes tilbakemeldinger på en rekke forskjellige egenskaper ved bilene.

Undersøkelsen ble gjennomført i februar 2023, og vi fikk inn mer enn 1000 svar fra norske elbil-eiere. Vi har allerede publisert flere saker basert på svarene vi fikk:

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Intropris

måned
1,- / 1 mnd

Populær

måned
79,- / mnd
år
690,- / 1 år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.