Rekkevidde sommer vs vinter:

Elbilene som taper mest rekkevidde i påskekulda

Påsken tegner til å bli kald mange steder, og mange vil oppleve kortere rekkevidde enn forventet på vei til fjellet. Her er resultatene tall fra mer enn 1000 elbil-eiere.

POPULÆR DUO: VW ID.4 og Volvo XC40 er begge blant de mest populære elbilene i Norge. Men hvor godt takler de kulda? I saken får du svaret! Foto: Bjørn Eirik Loftås
POPULÆR DUO: VW ID.4 og Volvo XC40 er begge blant de mest populære elbilene i Norge. Men hvor godt takler de kulda? I saken får du svaret! Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Elbilene dominerer totalt på nybilmarkedet, og mange av oss fristes nok av å kjøpe en elbil før momsfritaket opphører ved nyttår og den mye omtalte vektavgiften muligens innføres. Det vil i så fall gjøre alle nye elbiler dyrere enn i 2022, uansett prisklasse.

Totalt regner vi med å ende på rundt 150.000 nyregistrerte elbiler i Noge i løpet av 2022. Og felles for veldig mange av disse, er at eierne går sin første vinter i møte som elbil-eiere. Fortsatt er det mulig å kjøpe bil og få den levert før nyttår, men det begynner å haste.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.