Kjøpe brukt elbil

Ellevilt bruktbilmarked: Her er fem elbilkupp til 200.000 kroner

Nå stuper prisene på bruktmarkedet! Vi har plukket ut fem gode kjøp for deg som har maks 200.000 kroner tilgjengelig.

NESTEN NYTT: Nå får du brukte familie-elbiler til under 200.000 kroner, med lav kilometerstand og bare et par år på baken. Foto: Bjørn Eirik Loftås
NESTEN NYTT: Nå får du brukte familie-elbiler til under 200.000 kroner, med lav kilometerstand og bare et par år på baken. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

(Elbil24): Tidene endrer seg raskt i bilmarkedet. For få måneder siden var bruktprisene ekstremt høye, mye takket være dårlig tilgang på nye biler. I enkelte tilfeller kunne man selge en to-tre år gammel elbil for omtrent det samme som bilene kostet da de var nye.

Slik er det definitivt ikke lenger, og for øyeblikket er det mulig å gjøre mange gode bruktbilkjøp. Særlig etter at Tesla slaktet prisene på markedets mest populære modell, Model Y, har bruktprisene sunket betraktelig - og det gjenspeiles i alle prisklasser.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Intropris

måned
1,- / 1 mnd

Populær

måned
79,- / mnd
år
690,- / 1 år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.