Kjøpe brukt elbil

Fem brukte elbilkupp til 100.000 kroner

Utvalget av brukte elbiler begynner å bli skyhøyt. Vi har plukket ut fem trygge kjøp, for deg som har maks 100.000 kroner tilgjengelig.

KLASSIKERE: Renault Zoe, Nissan Leaf, Volkswagen e-Golf, Peugeot Ion og BMW i3 finner du mange av i prisklassen 80-100.000 kroner. Enkelte er bare to år gamle og har kun rullet noen få tusen kilometer på veiene. Montasje: Elbil24
KLASSIKERE: Renault Zoe, Nissan Leaf, Volkswagen e-Golf, Peugeot Ion og BMW i3 finner du mange av i prisklassen 80-100.000 kroner. Enkelte er bare to år gamle og har kun rullet noen få tusen kilometer på veiene. Montasje: Elbil24 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du husket å melde deg på vårt nyhetsbrev?

(Elbil24): Det er i år ti år siden de første Nissan Leaf rullet ut fra norske forhandlere. Den regnes av mange som den første «skikkelige» elbilen, som fint kunne erstatte diesel- eller bensinbilen for mange familier. Siden den gang er det registrert 65.000 Nissan Leaf-er i Norge, og mange av bilene fra de første årgangene er fortsatt i full drift.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer