Kjøpe brukt elbil

Fem brukte elbilkupp til 100.000 kroner

Utvalget av brukte elbiler begynner å bli skyhøyt. Vi har plukket ut fem trygge kjøp, for deg som har maks 100.000 kroner tilgjengelig.

KLASSIKERE: Renault Zoe, Nissan Leaf, Volkswagen e-Golf, Peugeot Ion og BMW i3 finner du mange av i prisklassen 80-100.000 kroner. Enkelte er bare to år gamle og har kun rullet noen få tusen kilometer på veiene. Montasje: Elbil24
KLASSIKERE: Renault Zoe, Nissan Leaf, Volkswagen e-Golf, Peugeot Ion og BMW i3 finner du mange av i prisklassen 80-100.000 kroner. Enkelte er bare to år gamle og har kun rullet noen få tusen kilometer på veiene. Montasje: Elbil24 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du husket å melde deg på vårt nyhetsbrev?

(Elbil24): Det er i år ti år siden de første Nissan Leaf rullet ut fra norske forhandlere. Den regnes av mange som den første «skikkelige» elbilen, som fint kunne erstatte diesel- eller bensinbilen for mange familier. Siden den gang er det registrert 65.000 Nissan Leaf-er i Norge, og mange av bilene fra de første årgangene er fortsatt i full drift.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.