Kjøpe elbil

Fem smarte triks: Slik får du drømmebilen billigere

Strekker ikke budsjettet ditt helt til? Ett av rådene våre kan spare deg for 300.000 kroner!

DRØMMEBILEN KAN BLI DIN: Er du litt smart og sjekker en del alternativer, er det penger å spare. Ioniq 5 er en av bestselgerne for øyeblikket, som det er mulig både å kjøpe og lease, noe Andreas Schøyen hos Hyundai- forhandler Glommen bil er veldig fornøyd med. Foto: Rune Korsvoll
DRØMMEBILEN KAN BLI DIN: Er du litt smart og sjekker en del alternativer, er det penger å spare. Ioniq 5 er en av bestselgerne for øyeblikket, som det er mulig både å kjøpe og lease, noe Andreas Schøyen hos Hyundai- forhandler Glommen bil er veldig fornøyd med. Foto: Rune Korsvoll Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Få ferske Elbil24-saker rett i innboksen. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå

(Elbil24):

Stor etterspørsel, mangel på halvledere/databrikker, krigen i Ukraina og stengte fabrikker som lager ledningsnett til mange europeiske biler, gjør at det nå er lang ventetid på mange elektriske biler.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/mnd)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.