Kjøpe brukt elbil

Ikke kjøp brukt elbil før du har lest dette

Her er rådene som gjør valget av brukt elbil enklere for deg!

STORT UTVALG: Markedet for brukte elbiler er i sterkt vekst. Akkurat nå ligger det flere tusen biler til salgs på Finn.no og andre salgskanaler på nettet. Foto: Bjørn Eirik Loftås
STORT UTVALG: Markedet for brukte elbiler er i sterkt vekst. Akkurat nå ligger det flere tusen biler til salgs på Finn.no og andre salgskanaler på nettet. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Etter ti års elbil-eventyr i Norge, begynner utvalget av elbiler på bruktmarkedet å bli temmelig stort og omfattende. Mange av bilene som skal skifte eier begynner å bli noen år gamle, og prisene starter lavt.

Forbrukerøkonom Magne Gundersen har tidligere sagt til Elbil24 at en brukt elbil er det mest økonomiske bilkjøpet du kan gjøre. Du unngår verditapet ved nybilkjøp og du sparer penger på verksted og drivstoff.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer