Strømstøtte, februar 2023 (for januar)

Ingen dager var «gratis»

Forholdsvis jevne priser gjennom januar, og lavere enn året før i Sør-Norge.

REGN UT: Med Elbil24s strømstøttekalkulator kan du se hvordan regninga for januar-forbruket blir seende ut til slutt. Foto: Paul Kleiven / NTB
REGN UT: Med Elbil24s strømstøttekalkulator kan du se hvordan regninga for januar-forbruket blir seende ut til slutt. Foto: Paul Kleiven / NTB Vis mer
Publisert

Prøv et pro-medlemskap for bare 1 krone første måneden og få tilgang til de viktigste sakene og en rekke medlemsfordeler

(Elbil24): En ny måned har passert, og en ny strømregning dukker straks opp i postkassa.

I desember hadde folk i Sør-Norge svært høye priser første halvdel av måneden, slik at strømforbruket i romjula ble dekket inn av strømstøtten. Det ble ikke tilfellet for januar – prisene har holdt seg nokså jevne, med 247 øre som den høyeste døgnprisen den 23. januar. Ingen av dagene var strømmen billigere enn strømstøtten for måneden:

Fasiten ble en snittpris på 158 øre i øst og sør (63,66 øre i strømstøtte) og 161 øre i vest (66,11 øre i strømstøtte). I Midt-Norge havnet snittprisen på 87 øre, som akkurat ikke kvalifiserer for strømstøtte, og i nord ble den enda lavere med 46 øre.

Prisene over inkluderer moms.

Under finner du Elbil24s strømstøttekalkulator, som lar deg plotte inn detaljer om ditt januar-forbruk og få beregnet strømstøtten din for måneden som har passert. Den er oppdatert med nye nettleiesatser for 2023:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.