Kjøreopplæring

Lot barn kjøre elbil. Resultatet overrasket alle

Bilprodusenten gjorde et spennende forsøk, og resultatet overrasket alle.

Eksperiment: Bilprodusentene ga barna kjøreopplæring. Deretter lot de dem konkurrere i kjøreferdigheter mot egne foreldre. Foto: Youtube/Peugeot Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Få tilgang til de viktigste sakene og en rekke medlemsfordeler: Prøv vårt pro-medlemskap for 1 krone første måneden.

(Elbil24): Ifølge en undersøkelse som ble gjort av Peugeot i Storbritannia, vil fire av ti foreldre at barna deres skal hoppe over fossilbil, og gå rett på å kjøre elektrisk bil. Samtidig tror nesten en tredjedel at det er vanskeligere å kjøre en elbil enn en fossilbil.

For å følge opp denne undersøkelsen tok bilprodusenten med seg en gruppe barn og deres foreldre på et eksperiment. De ga barna kjøreopplæring, og så ble foreldrene utfordret til å konkurrere i kjøreferdigheter mot sine egne barn.

Sjekk videoen, og se hvordan det gikk.

Les mer om prosjektet hos Peugeot.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.