Hyundai e-Corner

Lukeparkering blir aldri det samme

Med Hyundais nye løsning kan du kjøre bilen sidelengs og snu den 360 grader uten å flytte den fra flekken.

E-CORNER: Sliter du med trange parkeringsplasser og parkeringhus? Det har Hyundai en løsning på. Video: Hyundai Mobis Vis mer
Publisert

(Elbil24):

Sliter du med liten plass på gårdsplassen, trange parkeringsplasser og roter fælt når du skal lukeparkere? Da bør du se videoen øverst her.

Det er Hyundai som har konstruert en helt spesiell hjulløsning, der alle fire hjulene kan svinge uavhengig av hverandre. Dermed kan du gjøre manøvrer du ikke kan i vanlige biler, som for eksempel å bevege bilen sidelengs og rotere 360 grader på stedet.

Hyundai har jobbet med løsningen i flere år, og planlegger å ha biler klare med teknologien allerede i 2025. De skal også være interessert i å tilby løsningen til andre bilprodusenter, men vi vet at også andre har lyst å finne opp hjulet på nytt, deriblant GM og Tesla.

Flere smarte videoer på Elbil24

Prøv et pro-medlemskap for bare 1 krone første måneden og få tilgang til de viktigste sakene og en rekke medlemsfordeler

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.