Rekkevidde sommer vs vinter:

Mer enn 50 elbil-modeller analysert: Disse taper mest rekkevidde i vinter

Vinteren står for døren, og mange vil oppleve at rekkevidden blir betydelig kortere enn i sommerhalvåret. Her er resultatene fra våre ferskeste vintertester - og tall fra mer enn 1000 elbil-eiere.

Tesla Model 3, BMW i4 og Ford Mustang Mach-E er alle biler som selger meget godt i Norge. Mange av eierne går nå sin første vinter med bilene i møte. Hva skjer med rekkevidden? Foto: Bjørn Eirik Loftås
Tesla Model 3, BMW i4 og Ford Mustang Mach-E er alle biler som selger meget godt i Norge. Mange av eierne går nå sin første vinter med bilene i møte. Hva skjer med rekkevidden? Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Elbilene dominerer totalt på nybilmarkedet, og mange av oss fristes nok av å kjøpe en elbil før momsfritaket opphører ved nyttår og den mye omtalte vektavgiften muligens innføres. Det vil i så fall gjøre alle nye elbiler dyrere enn i 2022, uansett prisklasse.

Totalt regner vi med å ende på rundt 150.000 nyregistrerte elbiler i Noge i løpet av 2022. Og felles for veldig mange av disse, er at eierne går sin første vinter i møte som elbil-eiere. Fortsatt er det mulig å kjøpe bil og få den levert før nyttår, men det begynner å haste.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/mnd)
Mest populær

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)

690,-

1 år

(Fornyes automatisk til 790,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.