Rekkevidde elbiler vinter

Mer enn 50 elbil-modeller analysert: Disse taper mest rekkevidde i vinter

Se resultatene fra alle de ferskeste vintertestene våre - i tillegg til tall fra mer enn 1000 elbil-eiere.

KALD, KALDERE, KALDEST: Mens rekkevidden på sommeren er nærmere 50 mil for Kia EV6 GT-Line, er historien en annen når vinterkulda setter inn. Men publikumsfavoritten er langt fra verst, noe du kan lese mer om i denne saken. Foto: Bjørn Eirik Loftås
KALD, KALDERE, KALDEST: Mens rekkevidden på sommeren er nærmere 50 mil for Kia EV6 GT-Line, er historien en annen når vinterkulda setter inn. Men publikumsfavoritten er langt fra verst, noe du kan lese mer om i denne saken. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Elbilene dominerer totalt på nybilmarkedet, og mange av oss befinner oss nå midt i vår første vinter som elbil-eiere. De aller fleste vil samtidig oppleve at bilene må lades oftere enn de måtte i vår, sommer og høst.

Gjelder alle - i større eller mindre grad

Vi i Elbil24 har testet mer enn 100 elbiler de siste årene, mange av bilene har vi kjørt gjennom krevende vintertester, i temperaturer ned mot 10-20 minusgrader.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/mnd)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.