Bompenge-sjokk i påskeferien

Påsketuren kan koste over 1000 kroner - bare i bompenger!

På det meste kan du ende opp med å passere 38 betalingsbommer. Se våre hyttetur-eksempler her.

DYR PÅSKEFERIE: Vi har sjekket hva det vil koste i bompenger for diesel, bensin- og elbiler til flere populære påskedestinasjoner. Illustrasjonsfoto: Bjørn Eirik Loftås
DYR PÅSKEFERIE: Vi har sjekket hva det vil koste i bompenger for diesel, bensin- og elbiler til flere populære påskedestinasjoner. Illustrasjonsfoto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

(Elbil24):

Bompenger har blitt en viktig del av veifinansieringen i Norge, og på de mest oppgraderte strekkene står betalingsbommene tett. I den senere tid har også takstene økt. Det har også el- og drivstoffprisene, noe som har gjort det mye dyrere å dra på langtur i bil, uansett om bilen din går på strøm, bensin eller diesel.

50
%
RABATT

BLACK WEEK

BLACK WEEK

Halvår
39 kr/pr. mnd
Totalt 234kr/for 6 mnd
Få 50% rabatt nå

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.