Redaksjonelle retningslinjer i Elbil24

Elbil24 følger Vær varsom-plakten og Redaktørplakaten.

REDAKSJONEN: Her representert ved Fred Magne Skillebæk (fagredaktør), Steinar André Danielsen (journalist) og Bjørn Eirik Loftås (redaksjonsleder). Foto: Andreas Heen Haaland-Carlsen
REDAKSJONEN: Her representert ved Fred Magne Skillebæk (fagredaktør), Steinar André Danielsen (journalist) og Bjørn Eirik Loftås (redaksjonsleder). Foto: Andreas Heen Haaland-Carlsen Vis mer
(upublisert) Opprettet

Kjære Elbil24-leser! Når du er inne på våre artikler, så skal du være trygg på at det som står her er sant. Elbil24-redaksjonen driver med selvstendig og kritisk journalistikk som skal hjelpe leserne i valg av bil og med sitt bilhold.

Elbil24 er en del av selskapet Aller X i Aller Media. Aller X står også bak nettavisene Sol.no og Kode24.

Vi er heleid av Aller Media, og har ingen andre kommersielle bindinger.

Vi følger Vær varsomplakaten og Redaktørplakaten.

Som hovedregel skal en redaksjon selv dekke kostnadene til journalistikken den produserer, ref Vær varsomplakatens punkt 2.8.

Vi informerer leserne våre om at Elbil24 deltar på reiser som er betalt av motorindustrien. Dette skyldes utelukkende at det er eneste måte vi kan være tidlig ute til å få testet hver enkelt bil. Aktører i motorindustrien har ingen påvirkning på hva vi skriver om bilene. Innholdet i alle artiklene på Elbil24 er redaksjonens vurderinger alene.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.