Redaksjonelle retningslinjer i Elbil24

Elbil24 følger Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

REDAKSJONEN: Her representert ved Fred Magne Skillebæk (fagredaktør) og Steinar André Danielsen (journalist). Foto: Andreas Heen Haaland-Carlsen
REDAKSJONEN: Her representert ved Fred Magne Skillebæk (fagredaktør) og Steinar André Danielsen (journalist). Foto: Andreas Heen Haaland-Carlsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjære Elbil24-leser! Når du er inne på våre artikler, så skal du være trygg på at det som står her er sant. Elbil24-redaksjonen driver med selvstendig og kritisk journalistikk som skal hjelpe leserne i valg av bil og med sitt bilhold.

Elbil24 er en del av Dagbladet, som igjen er heleid av Aller Media, og har ingen andre kommersielle bindinger.

Vi følger Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

Som hovedregel skal en redaksjon selv dekke kostnadene til journalistikken den produserer, ref. Vær Varsom-plakatens punkt 2.8.

Vi informerer leserne våre om at Elbil24 deltar på reiser som er betalt av bilindustrien, etter bransjestandarden for hvordan billanseringer praktiseres. Dette skyldes utelukkende at det er eneste måte vi kan være tidlig ute til å få testet hver enkelt bil, og det er lettere å flytte journalisten til bilen, enn motsatt. Aktører i bilindustrien har ingen påvirkning på hva vi skriver om bilene. Innholdet i alle artiklene på Elbil24 er redaksjonens vurderinger alene.

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.