Lesernes tur:

Send oss din video

Brenner du inne med noe du vil dele med Elbil24s lesere? Nå har du sjansen.

DIN TUR: Har du noe nyttig, morsomt, oppsiktsvekkende, smart eller skuffende du vil dele med Elbil24s lesere? Gjør det med en video, da vel! Foto: Shutterstock / NTB
DIN TUR: Har du noe nyttig, morsomt, oppsiktsvekkende, smart eller skuffende du vil dele med Elbil24s lesere? Gjør det med en video, da vel! Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

(Elbil24): Hvis bilder sier mer enn tusen ord, tør vi ikke tenke på hvor mange ord en video erstatter.

I Elbil24-redaksjonen liker vi godt å lage videoer, og arkivet begynner å bli bra fyldig, men vi ser at leserne våre liker å se videoer og gjerne vil ha enda mer.

Premier til de beste

Derfor gir vi nå dere lesere sjansen! Om du har opplevd noe spennende på kjøretur, funnet en godt gjemt funksjon på bilen din, kjøpt en dings som du tenker at flere elbileiere ville hatt glede av, laget deg en smart innretning i garasjen, blitt ekspert på polering eller hva det måtte være, er du nå velkommen til å dele videoen din med resten av Elbil24s lesere.

Hvis videoen blir publisert og slår an blant Elbil24s lesere, skal vi jommen sende deg en hyggelig oppmerksomhet i posten.

Husk at du selv må være opphavet til videoen, og at du eventuelt må få tillatelse av alle som er med i videoen – av foreldrene, hvis det er snakk om barn. Det gjør ikke noe om du allerede har publisert den i sosiale medier, Youtube eller lignene.

Slik gjør du det

Du sender oss enkelt en video ved å besøke denne siden og laste opp videoen. Det kan du gjøre både fra PC og mobil.

Ved å sende oss en video, samtykker du til at Elbil24 og øvrige publikasjoner fra Aller Media kan publisere videoen, eller deler av den, på våre nettsider.

NB! Du trenger ikke å sende oss videoer av ulovligheter, da, som at du kjører veldig fort, henger etter bilen på akebrett eller den slags. Slike videoer kommer vi ikke til å publisere.

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.