Elbil24 svarer leserne

Send oss strømregninga di!

Vi i Elbil24 har som mål å hjelpe deg til å ta gode valg. Det gjelder også strømavtalen din.

DYRT: Strømprisene har vært svært høye det siste året og det fortsetter nok utover vinteren. Om du ikke har helt kontroll på strømavtalen din, vil vi gjerne hjelpe deg. Foto: Erik Johansen / NTB
DYRT: Strømprisene har vært svært høye det siste året og det fortsetter nok utover vinteren. Om du ikke har helt kontroll på strømavtalen din, vil vi gjerne hjelpe deg. Foto: Erik Johansen / NTB Vis mer
Publisert

Prøv et pro-medlemskap for bare 1 krone første måneden og få tilgang til de viktigste sakene og en rekke medlemsfordeler

(Elbil24): De siste ukene har det vært mye skriverier i media om folk med dårlige strømavtaler som betaler langt mer for strømmen enn de trenger.

Og for deg som har elbil, vil jo det også bety at ladekostnadene hjemme blir langt høyere enn nødvendig. Betaler du tre ganger så mye som du trenger for strømmen, blir bilen også tre ganger så dyr å kjøre.

Ikke alle har oversikt over hva slags strømavtale de har og om de betaler mer enn de burde for strømmen, og når vi nå står foran det som kan bli nok en rekorddyr vinter, er det i hvert fall greit ikke å betale mer enn du trenger.

Så nå vil vi gjerne invitere deg:

Send oss bilde av strømregninga di, så tar vi en titt på den. Senere følger vi opp med en egen artikkel der vi trekker frem eksempler fra det leserne har sendt oss.

Vi skal også gjøre så godt vi kan i å svare folk som sender oss strømregninga si, men tør ikke å love at absolutt alle får svar. Det kommer helt an på hvor mange eposter vi får.

Alt du trenger å gjøre er å sende regninga på e-post til undertegnede – pj@elbil24.no, enten du knipser et bilde av fakturaen på ark, tar et skjermbilde på mobilen eller bare videresender faktura-eposten fra strømselskapet.

Om vi bruker din regning som et eksempel i en sak, skal vi selvsagt sørge for å sladde personlig informasjon, så det trenger du ikke å stresse med.

PS! Om regninga ikke viser personlig informasjon, bør du oppgi hvor du bor i e-posten, siden strømprisene varierer rundtom i landet.

Ballen er spilt!

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.