2021-modellene

Sjekk bagasjeplassen i de nye elbilene

Her kan du sammenligne bagasjeplassen i de mest aktuelle familiebilene som kommer i 2021.

VIKTIG ROM: Svært mange av oss er opptatt av å ha god plass i bagasjerommet, når vi velger ny bil. Her ser du bagasjerommet på nye Skoda Enyaq iV, som kommer høyt opp på listen over bilene med romsligst plass. Foto: Møller Bil
VIKTIG ROM: Svært mange av oss er opptatt av å ha god plass i bagasjerommet, når vi velger ny bil. Her ser du bagasjerommet på nye Skoda Enyaq iV, som kommer høyt opp på listen over bilene med romsligst plass. Foto: Møller Bil Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Et av de viktigste punktene for mange norske bilkjøpere, er bagasjeplassen. Vi er mye på farten og bor i et land med store avstander, og da er det spesielt viktig med en bil som har god plass bakerst til barnevogner, hundebur og alt av pikk og pakk som skal fraktes fra a til b.

Uansett hva som måtte være ditt behov; i denne saken har vi saumfart plassen i noen av de mest spennende elbilnyhetene som har kommet eller kommer i løpet av 2021.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.