Strømstøtte juli 2022

Sjekk hvor mye du får i strømstøtte i juli

Bor du i Sørvest-Norge, får du rekordmye i strømstøtte for juli. Sjekk for hele landet her!

DYRERE: Det har blitt vesentlig dyrere å lade hjemme denne sommeren enn i fjor. Heldigvis får du dekket en stor del av kostnaden gjennom strømstøtten. Foto: Bjørn Eirik Loftås
DYRERE: Det har blitt vesentlig dyrere å lade hjemme denne sommeren enn i fjor. Heldigvis får du dekket en stor del av kostnaden gjennom strømstøtten. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Få ferske Elbil24-saker rett i innboksen. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå

(Elbil24): Strømprisene holder seg rekordhøye gjennom sommeren, noe som merkes for mange - ikke minst elbileiere som lader bilene hjemme.

Aller høyest var strømprisene i Sørvest-Norge, som snittet på hele 328 øre pr kilowattime i snitt i juli. Det er faktisk 174 ganger høyere pris enn samme måned i fjor!

Heldigvis dekker strømstøtten 183 øre, så reell snittpris blir 135 øre.

Prisene varierer stort mellom landsdelene. Vi har laget en kalkulator som gjør det enkelt for deg å regne ut hvor mye du får i strømstøtte for juli:

Få også med deg denne saken:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.