Smart triks: Slik kommer du deg opp den glatte bakken

Bratt og glatt på vinterferie? Se hvordan du

FERIEPROBLEM: Med fullastet feriebil er problemet med å komme seg opp den siste bratte og glatte bakken aller størst. Men, med dette tipset vil du mest sannsynlig alltid komme deg hele veien opp. Video: Rune Korsvoll. Vis mer
Publisert

(Elbil24):

Mange skal på hyttetur i vinterferien, og føret kan skape utfordringer. Spesielt når du skal på ferie med fullastet bil kan den siste bakken være vanskelig å komme opp.

I videoen over forklarer vi hvordan du kommer deg opp, uten behov for verken kjetting eller firehjulsdrift. Dette er kanskje det enkleste trikset i læreboka om å bli proff bak rattet.

Prøv et pro-medlemskap for bare 1 krone første måneden og få tilgang til de viktigste sakene og en rekke medlemsfordeler

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.