Elbil24s brukerundersøkelse 2023

Støy i elbiler: Disse eierne er mest og minst fornøyde

Nedslående resultat for noen av Norges mest populære elbiler.

STORE FORSKJELLER: På bildet ser du BMW iX, BMW i4 og Kia EV6 - tre modeller der eierne i stor grad har de samme meningene om støynivået. Foto: Bjørn Eirik Loftås
STORE FORSKJELLER: På bildet ser du BMW iX, BMW i4 og Kia EV6 - tre modeller der eierne i stor grad har de samme meningene om støynivået. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24):

De som aldri har kjørt en elbil har gjerne en oppfatning av at det er mye stillere på innsiden enn i en diesel- eller bensinbil. Det er ikke helt riktig. Når en bil kommer opp i fart, er det vind og hjul som står for det meste av støyen - enten man kjører elbil eller bil med forbrenningsmotor.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.