Brukerundersøkelse

Tesla Model Y: Sjekk eiernes egne terningkast

Plutselig har Model Y blitt en bil «alle» har råd til. Men hva mener eierne om den? Vi har kartlagt erfaringene fra godt over 100 eiere av Tesla Model Y. Her ser du resultatene!

BILLIGERE: Tesla Model Y er Norges desidert mest populære elbil for tiden. Nå er alle utgavene blitt vesentlig rimeligere. Men hva mener eierne om bilene sine? Foto: Fred Magne Skillebæk
BILLIGERE: Tesla Model Y er Norges desidert mest populære elbil for tiden. Nå er alle utgavene blitt vesentlig rimeligere. Men hva mener eierne om bilene sine? Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert

(Elbil24): Den kom som en kule inn på det norske bilmarkedet på ettersommeren 2021, og til tross for at den bare hadde noen få måneder på seg, havnet den til slutt på fjerdeplass på registreringsstatistikken, med 8267 eksemplarer.

Og i fjor toppet den listene - med god margin. Mer enn 17.000 eksemplarer ble registrert før vi skrev 2023, og dermed slo Tesla Model Y en 53 år gammel norgesrekord.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.