Brukerundersøkelse

Tesla Model Y: Sjekk eiernes egne terningkast

Plutselig har Model Y blitt en bil «alle» har råd til. Men hva mener eierne om den? Vi har kartlagt erfaringene fra godt over 100 eiere av Tesla Model Y. Her ser du resultatene!

BILLIGERE: Tesla Model Y er Norges desidert mest populære elbil for tiden. Nå er alle utgavene blitt vesentlig rimeligere. Men hva mener eierne om bilene sine? Foto: Fred Magne Skillebæk
BILLIGERE: Tesla Model Y er Norges desidert mest populære elbil for tiden. Nå er alle utgavene blitt vesentlig rimeligere. Men hva mener eierne om bilene sine? Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert

(Elbil24): Den kom som en kule inn på det norske bilmarkedet på ettersommeren 2021, og til tross for at den bare hadde noen få måneder på seg, havnet den til slutt på fjerdeplass på registreringsstatistikken, med 8267 eksemplarer.

Og i fjor toppet den listene - med god margin. Mer enn 17.000 eksemplarer ble registrert før vi skrev 2023, og dermed slo Tesla Model Y en 53 år gammel norgesrekord.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.