Elbil24 inviterer

Vis oss DIN elbil!

Har du en elbil med smarte, kule og nyttige løsninger og detaljer du vil vise fram til andre lesere, vil vi gjerne høre fra deg!

GODT EKSEMPEL: Citroën ë-C4 har noen smarte løsninger som vi tidligere har vist fram her på Elbil24. Nå kan du sende oss dine egne biler og videoer. Vis mer
Publisert

Har du husket å melde deg inn i Elbil24 PRO? Det gir tilgang til de beste sakene og en rekke gode medlemsfordeler.

(Elbil24): Har du en elbil som skiller seg litt ut i mengden? En modell det finnes få av, som har en spesiell lakkering, smarte detaljer, kanskje til og med noen løsninger du har laget og/eller montert selv? Da har du kommet til rett sted.

Fremover har vi tenkte å fortelle mer om lesernes erfaringer og opplevelser med elbilene deres, både positive og negative.

I denne omgang vil vi veldig gjerne komme i kontakt med deg som har en elbil med løsninger du er spesielt glad i, stolt over eller rett og slett bare har lyst å vise fram til andre Elbil24-lesere.

HAR DU SETT SÅ SMART: Skoda Citigo E iV har innebygd mobilholder. Burde ikke alle biler hatt det? Foto: Bjørn Eirik Loftås
HAR DU SETT SÅ SMART: Skoda Citigo E iV har innebygd mobilholder. Burde ikke alle biler hatt det? Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer

Bruk vårt skjema og fyll inn informasjon som du mener er viktig å få med - og last opp bilder, lyd og videoklipp som beskriver det du vil formidle, så tar vi kontakt med deg dersom vi tror at flere vil ha glede av se bilen din.

Øverst ser du en video som kan være et typisk eksempel på hvordan du kan løse det, men her står du selvfølgelig helt fritt.

På forhånd tusen takk for at du bidrar til at Elbil24 blir enda morsommere og nyttigere å besøke fremover!

.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.