Prisendringer på nye elbiler

10 elbil-favoritter til rundt 500.000: Nå er flere blitt betydelig dyrere

Mange av Norges mest populære elbiler er fremdeles momsfrie, mens andre har blitt mye dyrere. Elbil24 fulgte prisutviklingen i et halvt år og gir deg resultatet her.

TRE AV FAVORITTENE: Fortsatt får du mye bil for pengene dersom du legger 500.000 på bordet. Men merk at enkelte biler har blitt mye dyrere, selv uten moms. Foto: Bjørn Eirik Loftås
TRE AV FAVORITTENE: Fortsatt får du mye bil for pengene dersom du legger 500.000 på bordet. Men merk at enkelte biler har blitt mye dyrere, selv uten moms. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

Få ferske Elbil24-saker rett i innboksen. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå

(Elbil24): I Norge kunne du i lang tid kjøpe elbiler i alle prisklasser helt uten moms og andre avgifter. Det gjorde Norge til et av verdens aller rimeligste elbil-land, og denne politikken har fått hovedæren for at de aller fleste personbiler som ble solgt nye i 2022, kom med helelektrisk drivlinje.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.