Akselerasjon 0-100 km/t:

10 modeller testet: Disse er raskest fra 0-100 km/t

(RING KNUTSTORP): Vi har tråkket klampen i bånn på bane. Vinneren er i en egen klasse, men to modeller går faktisk raskere enn lovet.

eSCOTY 2023: Det går unna når årets sportslige elbil skal kåres. Her er noen av testbilene linet opp på Ring Knutstorp. Foto: Steinar André Danielsen.
eSCOTY 2023: Det går unna når årets sportslige elbil skal kåres. Her er noen av testbilene linet opp på Ring Knutstorp. Foto: Steinar André Danielsen. Vis mer
Publisert

(Elbil24): Elbil24 har tatt turen over svenskegrensa og funnet veien til den krevende banen Ring Knutstorp utenfor Helsingborg. Her arrangerer vi eSCOTY - eller electric Sports Car of The Year som fortkortelsen står for.

Arrangementet gir en ypperlig anledning til å presse de sportslige elbilene til det maksimale - og samtidig sammenlikne modellene med hverandre.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.