Så langt går elbilene

1000 norske elbiler kartlagt: Så lang er rekkevidden i praksis

Elbil24 har kartlagt erfaringene fra rundt 1000 norske elbil-kunder. Så langt kjører de forskjellige modellene på én lading, vinter og sommer!

VINTER OG SOMMER: Vi spurte leserne våre hvor langt de kom på hver lading, vinter og sommer. I denne artikkelen får du vite resultatene. Foto: Markus Pentikainen
VINTER OG SOMMER: Vi spurte leserne våre hvor langt de kom på hver lading, vinter og sommer. I denne artikkelen får du vite resultatene. Foto: Markus Pentikainen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Denne vinteren har vært lang og hard mange steder i landet, og mange ferske elbil-eiere har opplevd at bilene deres får kraftig redusert rekkevidde. Dette var utgangspunktet for at Elbil24 tidligere i år besluttet å kartlegge norske elbileieres erfaringer på dette området.

Vi inviterte derfor leserne våre til å dele erfaringene sine med oss, og fikk inn over 1000 besvarelser. Her spurte vi blant annet om hvor fornøyd de var med bilene sine generelt og med rekkevidden. Resultatene finner du i disse to artiklene:

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer